امروزه ماشین های ظرفشویی، جزء دستگاه های مدرنی محسوب می شوند که به شما کمک می کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن انواع ظروف کریستال، سرامیکی، میوه و سبزیجات و… را به راحتی بشویید. شما با رعایت چند نکته ساده در رابطه با نحوه ی استفاده ی صحیح و یا انجام سرویس به موقع دستگاه، می توانید باعث افزایش عمر مفید دستگاه شوید. اما این دستگاه پر کاربرد نیز مانند هر وسیله ی برقی دیگری، احتمال دارد که خراب شود و نیاز به تعمیر داشته باشد. اما یادتان باشد که تعمیر دستگاهتان فقط باید توسط افراد متخصص از مراکز معتبر و حرفه ای تعمیرات لوازم خانگی یا نمایندگی تعمیرات ماشین ظرفشویی دوو انجام شود. در غیر این صورت ممکن است باعث ایجاد آسیب بیشتر به دستگاه شوید.
از ایرادات رایج در تعمیرات ماشین ظرفشویی دوو می توان به مواردی از قبیل کار نکردن دستگاه، کار نکردن تایمر، وارد نشدن آب به داخل دستگاه، نشتی آب از درب و یا زیر دستگاه، خشک نشدن ظروف پس از اتمام شستشو، بوی بد داخل دستگاه، عدم تخلیه آب کثیف از دستگاه، تمیز نشستن ظروف، روشن شدن بی علت چراغ نمک، جمع شدن کف در دستگاه، کار نکردن کلید های روی دستگاه، وجود لکه روی ظروف، قفل نشدن درب دستگاه، وجود صدای زیاد از دستگاه، استفاده نکردن از مواد شوینده، نچرخیدن قفسه های دستگاه، شستشوی بیش از معمول دستگاه و… اشاره کرد.
نشت آب از ماشین ظرفشویی دوو
اگر دستگاه شما دچار مشکل نشت آب شده است، باید مواردی از قبیل پارگی شلنگ تخلیه، خرابی پمپ تخلیه، خرابی اتصالات شیر آب، خرابی جت پمپ یا همان پمپ اصلی، خرابی لگنچه، سوراخ بودن خود کابین، خرابی لاستیک پلاستیکی دور درب دستگاه و… بررسی شوند.
خشک نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی دوو
اگر ظروف در دستگاه شما به خوبی خشک نمی شوند، باید به چند نکته توجه داشته باشید. اول از همه این که ممکن است مایع جلادهنده تمام شده باشد. همچنین ممکن است که قسمت قرار گیری مواد شوینده دچار مشکل شده باشد و یا خرابی فن خشک کن، خرابی المنت و… نیز ممکن است باعث ایجاد چنین مشکلی شوند.
وارد نشدن آب به داخل ماشین ظرفشویی دوو
اگر آب وارد ماشین ظرفشویی شما نمی شود باید مواردی از قبیل تا خوردگی شلنگ ورودی آب، خرابی شیر برقی دستگاه، انسداد شلنگ ورودی آب مثل وجود رسوبات آب یا شن درون شلنگ، باز نبودن شیر آب، پارگی شلنگ ورودی آب، خرابی هیدروستات و… توسط یک تعمیرکار حرفه ای از تعمیرگاه ها و نمایندگی تعمیرات ماشین ظرفشویی دوو مورد بررسی قرار بگیرند.
عدم شروع برنامه در ماشین ظرفشویی دوو
اگر دستگاه شما روشن نمی شود، لازم است تا ابتدا از وصل بودن دستگاه به برق مطمن شوید. سپس لازم است تا وضعیت دو شاخه و کابل برق و پریز برق را بررسی کنید. اگر این موارد نیز مشکلی نداشتند، باید سیم کشی دستگاه و برد دستگاه بررسی شوند. همچنین لازم است تا از باز نبودن درب نیز مطمئن باشید.
سر و صدای زیاد ماشین ظرفشویی دوو
سر و صدای زیاد دستگاه هم می تواند بسیار آزار دهنده باشد و هم حکایت از مشکلی در دستگاه دارد. معمولا سر و صدای زیاد و غیر عادی دستگاه به دلیل خرابی موتور اصلی دستگاه، وجود اجسامی در پمپ تخلیه یا شلنگ تخلیه، برخورد بازو های آبپاش به بدنه یه ظروف و… اتفاق می افتد.
تخلیه نکردن ماشین ظرفشویی دوو
تخلیه نشدن آب از دستگاه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال ممکن است که پسماند مواد غذایی یا خلال دندان و… در داخل پمپ تخلیه گیر کرده باشند و باعث انسداد یا خرابی کامل پمپ تخلیه شده باشد. در نتیجه لازم است تا پمپ تخلیه، انسداد یا تا خوردگی شلنگ تخلیه، ارتفاع شلنگ تخلیه از دستگاه، سیم کشی دستگاه، شل شدن اتصالات داخلی و… توسط یک سرویس کار حرفه ای از تعمیرگاه ها و نمایندگی تعمیر ماشین ظرفشویی دوو بررسی شوند.
تمیز شسته نشدن ظروف در ماشین ظرفشویی دوو
گاهی ممکن است که ظروف به خوبی در دستگاه شسته نشوند و این موضوع بسیار ناخوشایند می باشد و در واقع دستگاه وظیفه ی خود را به درستی انجام نداده است. این مکشل ممکن است که بنا به دلایل مختلفی مثل خراب بودن یا تقلبی بودن قرص شوینده، تمام شدن نمک، تمام شدن مایع جلا دهنده، گرم نشدن آب توسط المنت، کثیف بودن فیلتر کف دستگاه، خرابی بازو های اسپری، گیر کردن بازو های اسپری به ظروف یا بدنه، مسدود بودن سوراخ های آبپاش روی بازو های اسپری، خرابی موتور مقسم آب و… اتفاق افتاده باشند.
گرم نشدن آب در ماشین ظرفشویی دوو
برای این که ظروف به خوبی شسته و ضد عفونی شوند، باید آب در ماشین لباسشویی گرم شود و به دمای تعیین شده برسد. اما گاهی ممکن است که دستگاه اصلا آب را گرم نکند و با آب سرد ظروف شسته شوند. علت این مشکل می تواند بخاطر خرابی المنت حرارتی، خرابی برد الکترونیکی، خرابی اتصالات درونی دستگاه مثل ظرف نمک، خرابی ترمیستور، خرابی سوئیچ اطمینان هیتر و… اتفاق افتاده باشد.
خاموش نشدن چراغ نمک ماشین ظرفشویی دوو
چراغ نمک زمانی روشن می شود که نمک داخل مخزن ماشین ظرفشویی تمام شده باشد. در این صورت شما باید داخل مخزن نمک بریزید و در واقع نمک را شارژ کنید. در صورت روشن شدن این چراغ باید حدودا یک کیلو گرم نمک را درون مخزن بریزید و داخل آن نیز مقداری آب بریزید و بعد از این کار باید چراغ نمک خاموش شود، اما اگر این اتفاق نمی افتد، پس احتمالا سنسور نمک دستگاه خراب است و باید آن را تعویض کنید تا مشکل بر طرف شود.
انواع ارور های موجود در ماشین ظرفشویی دوو
ارور E1 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای وجود مشکلی در ورود آب به دستگاه می باشد. همچنین ممکن است که آب وارد دستگاه شود، اما با فشار یا با سرعت کم و در نتیجه در مدت زمان تعیین شده، آب به سطح مشخصی نرسد و این ارور نمایش داده شود. در واقع این ارور به معنای طولانی شدن زمان آب گیری می باشد. در صورت نمایش این ارور باید شیر برقی دستگاه، پارگی شلنگ ورودی آب، باز بودن شیر آب ورودی به دستگاه، خم شدگی یا پیچ خوردگی شلنگ ورودی آب و… توسط یک تعمیرکار حرفه ای از نمایندگی و تعمیرگاه های مجاز و معتبر در زمینه تعمیرات ظرفشویی دوو را مورد بررسی قرار دهید.
ارور E3 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای وجود مشکلی در گرم شدن آب می باشد. این مشکل معمولا بخاطر خرابی هیتر ایجاد می شود. در نتیجه لازم است تا هیتر یا همان المنت حرارتی بررسی شود و در صورت خرابی لازم است تا آن را تعویض کنید. علاوه بر این لازم است تا سیم کشی و اتصالات هیتر و برد الکترونیکی دستگاه نیز بررسی شود.
ارور E4 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای نشت آب از دستگاه به بیرون می باشد. در صورت مشاهده این ارور لازم است تا ابتدا محل دقیق نشتی پیدا شود، در این صورت روند بر طرف کردن مشکل سریع تر انجام می شود. برای پیدا کردن محل نشت لازم است تا مواردی از قبیل شلنگ تخلیه، درز ها و لاستیک اطراف درب و… مورد بررسی قرار بگیرند.
ارور E6 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای خرابی ترمیستور یا همان سنسور دما می باشد. در این صورت احتمالا سنسور مدار باز شده است و لازم است تا مقاومت سنسور اندازه گیری شود و در صورت خرابی سنسور لازم است تا آن را تعویض کنید. همچنین باید سیم کشی های متصل به سنسور و برد الکترونیکی دستگاه نیز توسط یک تکنسین مجرب از تعمیرگاه ها و نمایندگی تعمیرات ماشین ظرفشویی دوو بررسی شود.
ارور E7 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای خرابی ترمیستور یا همان سنسور دما می باشد. در این صورت احتمالا سنسور اتصال کوتاه شده است و لازم است تا مقاومت سنسور اندازه گیری شود و در صورت خرابی سنسور لازم است تا آن را تعویض کنید. همچنین باید سیم کشی های متصل به سنسور و برد الکترونیکی دستگاه نیز بررسی شود.
ارور E9 در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا تنها در ماشین های ظرفشویی دوو که دارای صفحه نمایش لمسی هستند ممکن است که نمایش داده شود، و به این معناست که مشکلی در صفحه لمسی به وجود آمده است. این ارور معمولا زمانی که کلید های لمسی روی دستگاه به مدت زیاد مثلا به مدت بیش از 30 ثانیه فشار داده شوند، نمایش داده می شود. همچنین این ارور در اثر وجود بخار یا وجود مواد غذایی روی صفحه تاچ ممکن است که ایجاد شود.
ارور ED در ماشین ظرفشویی دوو
این کد خطا به معنای وجود مشکل ارتباطی بین برد اصلی و برد نمایشگر ( دیسپلی ) نمایش داده می شود. معمولا این ارور جزء ارور هایی می باشد که به ندرت نمایش داده می شود و در صورت برزو این ارور لازم است تا برد اصلی و برد نمایشگر و سیم کشی های بین این دو برد بررسی شوند.